Over ons

Van 1988 tot heden
Bouwbedrijf Overmars B.V. is in 1988 onder de naam Bouwbedrijf Wesepe B.V. in Wesepe gestart door toenmalig eigenaar Theo Overmars. Door de grote diversiteit aan opdrachten, is er veel vakkennis opgedaan. Deze kennis staat garant voor een goede kwaliteit van de afgeleverde werkzaamheden.

Het Team
Bouwbedrijf Overmars B.V. bestaat uit een vast team van vakkundige en enthousiaste medewerkers. Door de platte organisatiestructuur zijn de communicatielijnen kort, waardoor snel en efficiënt kan worden gewerkt. Wij staan als uw projectpartner vanaf het begin tot einde van het project voor u klaar. Door deze betrokkenheid worden fouten voorkomen en is het gehele team gefocust op een uitstekende afronding. Wij zijn een mix van jonge gedreven professionals en ervaren krachten. Een hechte groep vaklieden, die deskundig zijn en van aanpakken weten. Wij houden van duidelijke afspraken en communicatie. Ons team is altijd vol energie en we staan met beide benen op de grond. De mentaliteit waar we al jarenlang succesvol mee zijn.

De Werkzaamheden
Bouwbedrijf Overmars B.V. heeft in de loop van de jaren vele werkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden omvatten nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van monumentale panden, woningen, bedrijfshallen, scholen, schuren, enzovoorts. In de eigen timmerwerkplaats is er de mogelijkheid om veel (ambachtelijk) timmerwerk zelf uit te voeren. In deze timmerwerkplaats worden onder andere trappen en kozijnen door onze eigen vakmannen gemaakt.

De werkwijze
De werknemers binnen Bouwbedrijf Overmars B.V. werken met veel inzet en enthousiasme, met een open oog voor de wensen en eisen van de opdrachtgever. Dit vertaalt zich in kwaliteit in producten en dienstverlening. De persoonlijke aandacht en zorg voor iedere opdracht, de flexibele instelling, de kennis en ervaring en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit maken ons bedrijf tot een gewaardeerd partner van onze opdrachtgevers. Wij spreken de taal van de regio en staan dicht bij de klanten.